Bereczki Zoltán lelki terror Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborultak a Megasztár lányai Bereczki Zoltán miatt.

A musicalszínész zsűritag kapta a feladatot, hogy a héten ő készíti fel az énekeseket, vagyis ő a "hetes". Zoli úgy döntött, akár lelki terrorral is, de felszínre hozza azokat az érzelmeket, amelyek elfojtása eddig komoly gátat szabott a versenyzőknek. Kullai Tímeát a sírás kerülgette, még a próbákon is zokogott. "Egy szomorú dalt énekelek, ami nagyon nehéz most, hogy boldog vagyok. Éppen ezért Zoli addig-addig kérdezett és meséltetett, amíg elő nem jött egy olyan emlék, amely a mostani páromhoz kötődik, és amire nem szívesen emlékszem vissza. Vártam őt haza, és órákig nem jött, én pedig annyira aggódtam és féltem, mert nem tudtam, mi történt. Megvisel, hogy ez így előjött újra, olyannyira, hogy még szerda este is órákon át sírtam" - vallotta a lány a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



Nagy Adri is összeomlott, amikor Zoli alaposan belekérdezett a múltbeli rossz emlékeibe. "Nagyon sokat lelkiztünk, és már a próba első pár percében olyan dolgokról beszélgettünk, amitől bőgni kezdtem. Mindenki életében van egy pont, amire nem szívesen emlékszik vissza, de Zoli épp erre volt kíváncsi"- mesélte Adri a Blikknek.

"Amikor elkezdtünk dolgozni, közöltem vele, hogy addig nem folytatjuk, amíg nem tudom, hogy miért ennyire görcsös. Többekkel az a baj, hogy belül élnek. De amikor arra kerül a sor, hogy ne csak a hanggal, hanem a színpadi jelenléttel is kifejezzék az érzelmeiket, akkor ahhoz igenis az kellett, hogy ledöntsék a falakat. De arra is szükség van, hogy a felszínre tört érzések az élő adásig kijöjjenek, mert az sem jó, ha nem tudják majd elénekelni a dalt akkor, amikor tétje van" - magyarázta Bereczki Zoltán.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.