Sokkot kapott saját látványától balesete után az ismert autóversenyző

Niki Lauda autóverseny DTK Show baleset D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves mosolygással éri el Niki Lauda, hogy ne büntessék meg a rendőrök, ha túl gyorsan hajt. Ezt a háromszoros világbajnok Forma-1 pilóta D. Tóth Krisztának árulta el a műsorvezető autójának anyósülésén, ugyanis Kriszta vitte be a sztárt a repülőtérről a tévéstúdióba.


Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Kattints és nézd meg, hogyan ünnepeltek a show sztárjai!

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Az osztrák Forma-1 pilóta azt is elmondta, hogy életét csak egyetlen szempontból változtatta meg a baleset: óvatosabb lett civilben. Bár előfordul, hogy kicsit rálép a gázra, és magyarázkodnia kell a rendőröknek, alapvetően sokkal figyelmesebben vezet. "Az utakon jobban kell vigyáznom magamra, és mindenki másra is. Egy hülye hiba miatt nem szabad meghalnunk - a semmiért." Azt, hogy milyen vezető is civilben az autóversenyző, az m1 műsorvezetője különleges gyorsulási versenyen tesztelte - a Lauda és D. Tóth Kriszta közötti futam végén meglepő eredmény született.

A hatvanhárom éves Niki Lauda ma már a száguldó cirkusz szakkommentátora, akinek életéről a hollywoodi sztárfilmes, Ron Howard készít épp mozit. A kalandos pályát leírt Lauda fiai szintén apjuk nyomdokába léptek, ám kapcsolatuk korántsem konfliktusmentes: "Ha valamit rosszul csináltak az autóval, és szóltam, azt vágták a fejemhez, hogy áh, a te idődben másként volt, mi tudjuk, mit csinálunk...Az apa-fiú kapcsolat érzékeny dolog" - tette hozzá a Forma-1 legendás versenyzője.

Átalakítunk! Vörös démon lett a szőke lányból.Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.