Kikaptunk másodjára is! Montenegró-Magyarország 11-10

vereség Montenegró vízilabda Kemény Dénes címvédő olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott második csoportmérkőzésén 11-10-es vereséget szenvedett Montenegrótól.

A találkozón végig az ellenfél vezetett. A magyarok a nyitó körben is veszítettek, Szerbiától kaptak ki 14-10-re. Kemény Dénes együttese a harmadik fordulóban csütörtökön Románia csapatával találkozik közép-európai idő szerint 16:30-kor.

Forrás: AFP/Mark Ralston
Forrás: AFP/Mark Ralston



Forrás: MTI

Instant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlInstant divattipp - Olimpiai kiegészítőkhttp://www.life.hu/life/galeria/20120731-instant-divattipp-trend-es-divat-az-olimpiai-kiegeszitok-kozott.htmlNapi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.htmlMegvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.htmlFormaruhák a Londoni olimpia nyitóünnepségérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20120728-formaruhak-a-londoni-olimpia-nyitounnepsegerol.htmlA legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.htmlHerczeg Zoltán szerint katasztrófa és ciki az olimpiai magyar formaruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20120713-herczeg-zoltan-szerint-katasztrofa-az-olimpiai-magyar-formaruha.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.