Még a nagy bejelentés napján is tárgyalt a TV2 a The Voice zsűrijével

Caramel Mező Misi Somló Tamás énekesek Malek Andrea titkolózás zsűri tehetségkutató pletyka The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy arról néhány nappal ezelőtt a Life.hu elsőként beszámolt, állítólag összeállt a The Voice négyes zsűrije. A kiszivárgott információk szerint Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás és Mező Misi foglalhatják majd el az ítészi székeket.

A Life.hu információi szerint még hétfő délután is tárgyal a TV2 a The Voice lehetséges zsűritagjaival. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy miről folyik a megbeszélés, de Caramel menedzsere, Hamza Zoltán is megerősítette, hogy egyelőre nem tud konkrétumot mondani, majd csak néhány óra múlva, miután részt vettek egy fontos megbeszélésen. A TV2 nem hirdetett meg külön sajtótájékoztatót a műsorral kapcsolatban, de úgy tudjuk, hogy ma az Aktívban rántja le a leplet a csatorna a végleges névsorról, hogy kik lesznek a produkció fő húzónevei.

Fotó: TV2, RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: TV2, RTL Klub/Sajtóklub


Néhány napja Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere még nem erősítette meg, hogy valóban részt fog-e venni a The Voice-ban, de nem is cáfolta. Mindenesetre meglepődött, amikor érdeklődtünk nála.

Somló Tamást is sikerült elérnie munkatársunknak, akitől megtudtuk, hogy neki az ismerősei szóltak a műsorban való esetleges részvétellel kapcsolatban, de nem tud bővebb információt adni a felkérésről, mert nem mondhat semmi konkrétumot. Annyit azonban még elárult, hogy, bár sok fellépése van a nyáron, de ősszel akár beleférne az életébe egy nagyobb elfoglaltsággal járó műsor.

Malek Andreát továbbra sem sikerült elérnünk az üggyel kapcsolatban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.