Egymásra kattantak Hajdú Péter szerelmei

buli Sarka Kata parti szerelem Bálint Antónia jóslat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt bulizott, ráadásul egész este el sem mozdult egymás mellől az a két dekoratív nő, akiket Hajdú Péter köt össze.

Sarka Kata, a tévés felesége és Bálint Antónia, a korábbi kedves csak a múlt héten, többéves acsarkodás után, a Frizbi felvételen találtak egymásra, azóta viszont elválaszthatatlanok.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Rengeteget beszélgetünk, együtt ebédelünk, kávézunk. Mintha ezer éve ismernénk egymást. És hogy mi a téma? Hát nem a Péter! De nem is a múlt, inkább a gyerekekről, az életről, a jövőről beszélünk. Érdekes, hogy bevált Péter jóslata. Egyszer megemlítette, ha ismerném Toncsit, akkor biztosan jól kijönnék vele, hisz sok bennünk a közös vonás. Akár barátnők is lehetnétek - említette, de akkor nem hittem neki. Most viszont belátom, hogy igaza volt, Toncsi nagyon jó fej, örülök, hogy ennyi év után elástuk a csatabárdot és nagyon közel kerültünk egymáshoz" - mondta Kata a Life.hu-nak az egyik bulvármagazin születésnapi partiján.

Katát és Antóniát pár évvel ezelőtt a tévések ugratták össze, amikor adásba tettek egy többéves riportot Antóniával. Kata feleségként akkor azt hitte, hogy ez egy friss felvétel, és féltékenykedni kezdett. A tévések csak akkor világosították fel, amikor már hülyét csinált magából egy élő reggeli műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.