A cellatárs kipakol: "Kivételeztek Stohl Andrással"

cella atrocitás színész Stohl András börtön rab Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori cellatársa szerint kivételezett helyzetben volt az, aki Stohl András közelében lehetett a börtönben, mert a színésszel óvatosan bántak a fegyőrök - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. A színész később kelhetett, mint társai, és nem sok atrocitás érte a fegyházban töltött 5 hónap során.

Bizonyos előjogokat élvezett Stohl András a börtönben, így cellatársának könnyebb élete lett, miután összezárták az ismert színésszel - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

"Örültem neki, hogy egy cellába kerültem Andrással, mert mellette nekem sem kellett korán kelnem, ugyanis őt békén hagyták" - mondta Csengery Zoltán, a színész egykori cellatársa, aki szerint kevés atrocitás érte az ismert rabot. Csengery ugyanakkor elárulta: benne volt a pakliban, hogy Stohlt odabent megverik. "Aki börtönbe kerül, annak ezzel számolnia kell. De őt nem bántották."

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


Az egykori cellatárs szerint Stohl ráadásul idegesítően jókedélyű volt. "Nagyon jó színész, úgyhogy sosem tudtuk, hogy mikor van igazán jókedve, és mikor játssza el. Azt viszont sosem értettem, hogy kelhetett fütyörészve a börtönben, ahol senki nem ébred így" - emlékezett vissza Csengery.

A Stohl börtönbéli napjairól beszámoló könyv szerzője, Szalai Vivien szerint voltak a színésznek rosszabb pillanatai odabent, és ő a beszélőkön mindezt érzékelte is. "Az első alkalommal, amikor odabent nézte végig a ValóVilág adását, amit nem sokkal előtte még ő vezetett, bizony nagyon mélypontra került, de mindig felállt. Volt, amikor rendkívül pozitív volt, és hitt abban, hogy vissza tud jutni a csúcsra, máskor elvesztette a reményt."

Egykori cellatársa szerint Stohllal tévézni igazi élvezet volt. "Amikor együtt néztük a ValóVilágot, nagyon élveztem a kommentárjait. Folyamatosan kulisszatitkokat árult el a műsorról, és hogy ő mit csinált volna másként. Nagyon szórakoztató volt" - idézte fel Csengery.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.