műsorvezető barátnő fitnesz szerelem Müller Attila filmbemutató Rajnai Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnő oldalán jelent meg Müller Attila az új James Bond-film díszbemutatóján. Az ifjú hölgy számára nem ismeretlen a celebvilág, ráadásul az ő hatására jó pár kilótól is megszabadult a műsorvezető.

Pár napja Müller Attila még azt tudatta a nagyvilággal, hogy nincs kedve újabb párkapcsolathoz, ennek ellenére egy új barátnő oldalán feszített a Skyfall díszvetítésén. Rajnai Réka fitneszversenyző a műsorvezető új párja, akit néhány nap ismeretség után máris magával vitt Attila egy nyilvános, fotósoktól hemzsegő eseményre.

Fotó:  Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Tényleg csak pár napja randizunk, de állítom, hogy megtaláltam a másik felemet. Sok barátnőm volt már, így van némi tapasztalatom, de Rékával egy hét alatt olyan összhangba kerültünk, mint még senkivel soha. Egyszerűen egymásra éreztünk. Réka mellett máris jobb formába kerültem. Ő ugyanis nagyon odafigyel arra, hogy mit és mikor eszik, és óhatatlanul is magával ránt az egészséges táplálkozásba. A filmpremieren is csak álltam a gazdagon terített svédasztal mellett, és egy falatot sem fogyasztottam. Már egy hét után laposabb lett a hasam, mindenki észreveszi, hogy lefogytam. Minden tekintetben csak előnyömre válik ez a szerelem" - osztotta meg a Life.hu-val Müller Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.