4 millió forint hűségdíjat kapott az RTL Klubtól Stohl András

színész milliók Stohl András börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagyta magára az RTL Klub Stohl Andrást, aki szabadulása után 4 millió forintos hűségdíjat kapott egykori munkaadójától. A népszerű színész-műsorvezetőnek szüksége is volt minden  pénzre, hiszen egy ideig nélkülöznie kellett a képernyős munkáját és fizetését. A szombati x-faktoros fellépése után azonban sejthető, hogy hamarosan műsorvezetőként is visszatér Stohl.

4 millió forintos hűségdíjat kapott az RTL Klubtól szabadulása után Stohl András - tudta meg a Bors. A színész-műsorvezetőnek nagy szüksége is volt minden forintra, hiszen a börtönben töltött fél év alatt nem tudott dolgozni, és szabadulása után sem kapta vissza azonnal minden munkáját, hiszen a képernyőn azóta sem tűnt fel. Szombaton azonban sztárvendégként megjelent az X-Faktor műsorában, így szinte biztosra vehető, hogy a csatorna a továbbiakban is számít egyik legismertebb műsorvezetőjére. A televízió programigazgatója nem cáfolta, de nem is erősítette meg, hogy pénzt adtak volna Stohlnak szabadulása után. "Nem kívánom kommentálni. Szerződéses ügyekről soha nem nyilatkozom, ahogy most sem" - mondta szűkszavúan Kolosi Péter.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ugyanakkor beszédes lehet az a tény, hogy Stohl nem sokkal szabadulása után egy Saabra cserélte régi Nissan Almeráját, amellyel balesete óta fuvarozta őt sofőrje és barátja, Misi. A színész ugyanakkor valószínűleg nem élhet olyan nagy lábon, mint balesete előtt, hiszen a nyuszis magazin legújabb számában épp arra panaszkodik, hogy most a sárga csekkek befizetése is problémát jelent számára. Ez azonban nem sokáig marad így, hiszen színészi munkáit szinte kivétel nélkül visszavehette és hamarosan műsorvezetőként is visszatér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.