Sebestyén Balázst fura álom gyötörte, ezért a reggeli élő rádiós műsorában egy álomfejtő segítségét kérte.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig a sztárok stílusa érdekel, neked való a StílusZsaru oldal!


"Álltam a kocsim tetején, frissen mosott volt az autó és egy lakótelepen voltam. Hirtelen megláttam egy gepárdot és az állat elkezdett felém futni, én felugrottam a kocsim tetejére, és még közben is átfutott az agyamon, hogy milyen szép tiszta az autóm. Álltam a tetőn, jött az állat, kicsit ugrabugrált, a mancsaival felugrott, meg akart harapni. A támadásra én védekezni kezdtem, ravaszul benyúltam a szájába és kettéfeszítettem az állkapcsát, még hallottam is a ropogást, amikor kettétört a csontja. Mit üzent ezzel a tudatalattim?" - kérdezte a szakértőtől Balázs.
"A tudatalattid azt üzente, hogy leküzdöd az állatot magadban, és némi rejtett agressziót is jelenthet ez az álom" - válaszolta Zágon Judit pszichológus, álomfejtő.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu 

Egyszer a fejét is elhagyja Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-madai-vivien-az-rtl-klub-sztarja-szetszort-mindent-elhagy.html Zebrán gázolt a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-bicskey-lukacs-magyar-szinesz-a-zebran-gazolt.html Exkluzív! Ismét megműtötték a showmanthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-gaspar-gyozo-magyar-showman-ujra-mutoasztalra-kerult-plasztikai-muteten-esett.html Megszólalt Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-p-laszlo-bandy-kata-gyilkosa-megszolalt-a-letiltott-interjuban-beszelt.html