Az Eurovízió vasárnap esti középdöntőjében Palcsó Tomi zöld szájvédő maszkban közlekedett a színpadon kívül. A Life.hu utánajárt, miért húzott az énekes maszkot, és miért nem beszélgetett versenyzőtársaival.

"Már kedden kezdtem rosszul érezni magam, aztán csütörtökre 39 fokos lázam lett és a hangom kezdett elmenni. Pénteken bizonytalanná vált a vasárnapi szereplésem, ezért elmentem a gégészetre. Az orvos a vizsgálat után megnyugtatott, hogy a hangszálamnak nincs baja, és ha tanultam technikásan énekelni, akkor a fellépéssel nem lesz gond, mert csak a torkom volt begyulladva. Kaptam antibiotikumot, és mézzel, teával kúráltam magam. Az élő műsor alatt, a lihegőben végig maszkban mászkáltam, mert nem akartam a többieket megfertőzni, sőt karanténban tartottam magam, ami azt jelenti, hogy távol tartózkodtam a többiektől" - mesélte Tomi.

 

Kislánya tartotta a lelket Dopeman-benhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-dopeman-magyar-rapper-a-nagy-duett-szinpadan-kislanya-tekintetebe-kapaszkodott.html Szívinfarktust kapott Stallone anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sylvester-stallone-amerikai-szinesz-anyukaja-elethalal-kozott-szivinfarktusa-volt.html Íme az Oscar-díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.html Radics Gigi, Vastag Tomi és Pál Dénes is bejutott A Dal döntőjébehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-radics-gigi-vastag-tamas-byealex-pal-denes-es-agardi-szilvi.html Vetélytársat kapott Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130218-iszak-eszti-viva-tv-musorvezetoje-kedveset-dobrady-akos-helyett-egy.html Rosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.html