Ismét tévézni fog Bárdos András?

tévés Bárdos András feleség család Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem erősítette meg az egyik kisebb kereskedelmi tévéhez való igazolását Bárdos András, de sejtelmesen csak annyit mondott a Life.hu-nak, hogy a családban mindig két tévés volt.

Bárdos András többször megfordult mostanában az egyik kiadó székházában, így felreppent a pletyka, hogy újból tévézni fog az egykori híradós.
"Nehéz arra válaszolni, hogy szeretnék-e újból tévézni. Nagyon sok mindent csinálok. Azt nem mondom, hogy hiányzik, de ha újból tévézhetnék, biztos örülnék neki. A mi családunkat arról ismerni meg, hogy mindig két tévés volt, pedig egy is bőven elég, még sok is" - árulta el a Tények egykori műsorvezetője, aki feleségével, Máté Krisztinával hat évig vezette a hírműsort, majd három és fél éve egyik pillanatról a másikra kirúgták őket a csatornától.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Csodálom Krisztinát, ritkaságszámba megy, amit csinálnak az új műsorukban, a Forró nyomonban. Gigantikus munka, azzal próbálnak törődni, aki elesett. Ez ritka és hiányzik, nemcsak a médiában, de az országban is. Sokszor otthon is foglalkoztatja a téma, vannak dilemmái, amiknek egy részét megbeszéli velem, olykor kikéri a véleményemet, de tanácsot ritkán kér. Fölém kerekedett szakmailag, azaz sohasem volt alattam, akár így is fogalmazhatunk" - mondta az egykori híradós.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.