Konkurens csatornához igazolt Csézy párja

SuperTv2 A Nagy Duett Csézy sztár Szabó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa helyzetet teremtett az élet, ugyanis konkurens csatornához igazolt Csézy párja. Szabó László az RTL Klubon lesz látható egy egészségműsorban, miközben az énekesnő hétről hétre a SuperTv2-n szerepel - tudta meg a Life.hu. 

Csézy kedvese, Szabó László hatóanyakutatóként és szakértőként 5 évvel ezelőtt a Tv2 Két testőr című egészségmegőrző műsorában tűnt fel, aztán éveken át, heti rendszerességgel itt volt látható. A múlt héten azonban ugyanazzal a rovattal a konkurens csatorna, az RTL Klub műsorában került ismét képernyőre. Csézy eközben a Super TV2 egyik sztárja lett, hetente szórakoztatja a közönséget A Nagy Duettben. .

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem vagyok semmilyen médiapárti, még az is elképzelhető, hogy hamarosan a TV2-n fogok feltűnni. Úgyhogy ez nem okoz semmiféle feszültséget Csézy és köztem. Számomra az a fontos, hogy a megelőzésre felhívjam a nézők figyelmét" - szögezte le Szabó László, aki szenvedélyesen hisz a táplálékkiegészítő termékeiben annak ellenére, hogy ezek miatt már súlyos büntetést kapott.

"Az én cégcsoportom kapta az étrendkiegészítő-gyártás területén a legnagyobb, 200 millió forintos büntetést fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt, ami úgy érzem, példaértékű. Folyamatosan kutatunk, és nagyon komoly eredményeink vannak. Az emberek felé meg kell találnunk az utat, hogy a megelőzésre felhívjuk a figyelmüket" - tette hozzá a szakember.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.