nyertes Kocsis Tibor X-Faktor sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan utcára kerülhet Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese. Az énekest kiebrudalhatják a lakásából.

Az X-Faktor nyertese önerejéből és hitelből vette azt a zuglói lakást, amelybe 2010-ben költözött be. A használatbavételi engedély még nem volt meg akkor, de a beruházó ígéretet tett, hogy ezt hamarosan megszerzik. Csakhogy a társasháznak nincs annyi parkolóhelye, amennyit előír a törvény, ezért az önkormányzat beperelte a beruházót. Most úgy áll a helyzet, hogy Tibó és a 102 lakás minden lakója utcára kerülhet a rendezetlen helyzet miatt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Önhibánkon kívül kerültünk ebbe a szituációba. Fellebbeztünk, de nem lakásonként, hanem lakóközösségként. Nem tud mindenki kifizetni háromszázezer forintot a fellebbezésre... Svindli az egész, úgy érzem. Borzasztó, hogy annak idején vettem egy lakást, azt gondoltam, többé nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznom, erre tessék. Más hibája miatt én szívok, mások csaló viselkedése miatt én vagyok megkárosítva" - kesergett a Blikknek az énekes.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.