X-Faktor Stohl András Keresztes Ildikó Ördög Nóra énekesnő Malek Miklós sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: újabb mentor hagyja ott az X-Faktort, így a műsor negyedik évadában alapjaiban megváltozhat a zsűri összetétele.

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is úgy döntött, hogy otthagyja az X-Faktort. Az énekesnőt az RTL Klub egyelőre nem is kereste meg azzal, hogy a negyedik évadban is üljön be a négy zsűritag közé, de hiába is tennék, Keresztes ugyanis lezárta életének ezt a szakaszát és a zenei karrierjére szeretne koncentrálni.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére"- erősítette meg a hírt a Blikknek az énekesnő.

Az X-Faktor 4. évada valóban merőben más lehet, mint az eddigi három széria, hiszen nem csak a mentorok székében cserélődnek a sztárok, hanem a műsorvezető is új lesz, miután a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra anyai örömök elé néz. Felröppent a pletyka, hogy esetleg Stohl András válthatja őt a házigazda szerepében. Az mindenesetre biztos, hogy a következő X-Faktor sok izgalmas változást ígér.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.