Most már biztos: újabb mentor hagyja ott az X-Faktort, így a műsor negyedik évadában alapjaiban megváltozhat a zsűri összetétele.

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is úgy döntött, hogy otthagyja az X-Faktort. Az énekesnőt az RTL Klub egyelőre nem is kereste meg azzal, hogy a negyedik évadban is üljön be a négy zsűritag közé, de hiába is tennék, Keresztes ugyanis lezárta életének ezt a szakaszát és a zenei karrierjére szeretne koncentrálni.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére"- erősítette meg a hírt a Blikknek az énekesnő.

Az X-Faktor 4. évada valóban merőben más lehet, mint az eddigi három széria, hiszen nem csak a mentorok székében cserélődnek a sztárok, hanem a műsorvezető is új lesz, miután a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra anyai örömök elé néz. Felröppent a pletyka, hogy esetleg Stohl András válthatja őt a házigazda szerepében. Az mindenesetre biztos, hogy a következő X-Faktor sok izgalmas változást ígér.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Bangó Margit zongoristájaként kezdte Kökényhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kokeny-attila-a-nagy-duett-sztarja-bango-margit-enekesno-zongoristaja.html Halotti torba hívta vendégeit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-dukai-regina-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-egy-baratja.html Megcsinálta A Nagy Duett énekesnőit Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zsidro-tamas-a-nagy-duett-egykori-versenyzoje-visszatert-a-musorba.html Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-cserpes-laura-enekesno-edesapja-meno-tejipari-vallalkozo-de-o-nem.html Megint énekelni próbált Hajdú Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-tv2-frizbijenek-musorvezetoje-ismet-hulyet-csinalt-magabol.html