Csobot Adél szerelem tánc pár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő párja, Istenes Bence tánctudása pár hét alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül, Südi Iringónak és a Szombat Esti Láz műsorának köszönhetően. Adél a Life.hu újságírójának mesélt arról, hogy mit érzett, amikor párját táncolni látta.  

"Nagyon örülnék egy hasonló felkérésnek, mint amit Bence kapott a Szombat Esti Lázban. Évekkel ezelőtt tanultam táncolni, így megvan a tánc iránti szeretetem, és bármikor szívesen újrakezdeném"- kezdte Adél.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Imádok táncolni és jó volt látni a páromon is a fejlődést. Időnként, amikor néztem őket Iringóval, legszívesebben felpattantam volna a színpadra, ezért sajnálom, hogy szombaton ők búcsúztak el a műsortól. Azzal vigasztaljuk magunkat, hogy talán most többet tudunk majd találkozni, és igyekszünk úgy beosztani az időnket, hogy mindig jusson egymásra, mert ezt mindketten nagyon fontosnak tartjuk" - mesélte Adél, aki tánctudásából megvillanthat valamicskét állandó énekes estjén.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.