Nem hittek a VIVA tévé műsorvezetőjének

Vakság műsorvezető gyengénlátó Iszak Eszter telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hitte el Iszak Eszternek egy világtalan férfi, hogy valóban a bájos műsorvezető segített neki eljutni egy helyre - tudta meg a Life.hu.

A VIVA Comet-díjátadó gála műsorvezetője a szívén viseli a hátrányos helyzetű emberek sorsát. Családjában és környezetében nincsen gyengénlátó vagy vak ember, ennek ellenére tudja, hogyan illik a segítségükre sietni.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Esztiről és a Láthatatlan vacsora vendégeiről készült képeket nézd meg galériánkban!

"Egy éve egy vak srác jött fel a metróból. Láttam, hogy nem találja, amit keres, ezért megkérdeztem, hogy segíthetek-e neki. Elkísértem a Párizsi udvarba és útközben beszélgettünk. Megkérdezte, hogy mivel foglalkozom, mondtam, hogy a VIVA-nál vagyok műsorvezető. 'Te vagy az Iszak Eszti?' - csodálkozott. Nagyon meglepődtem, hogy felismert a hangom alapján, ilyenre álmomban nem gondoltam volna. Másnap hívott a tévé recepciósa, hogy az a srác szeretne beszélni velem, akivel tegnap találkoztam. Ő volt az, azért hívott fel, mert nem hitte el, hogy valóban én segítettem neki. A mai napig jó érzés erre a kedves történetre gondolni, amely mindkettőnk szívét megmelengette" - mesélte lelkesen és kipirulva Eszter, aki a Láthatatlan vacsora után még jobban átérzi a vakok helyzetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.