Halála után kirabolták James Gandolfinit

hotel halál Maffiózók (sorozat) James Gandolfini rablás óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész márkás óráját ellopták néhány órával a halála után.

Halála után nem sokkal kirabolták James Gandolfinit. Egyik kedvenc Rolexét nyúlta le valaki római hotelszobájából, ahol holtan találták. Ahogy a Life.hu is megírta, a Maffiózók Tony Sopranójával szívroham végzett.

Forrás: HBO
Forrás: HBO

Erőszakos behatolásnak nincs nyoma, a hotelszobában sem találtak semmi gyanúsat, ami segíthetne kideríteni, pontosan mi történt - tudósít a TMZ.com. A portál szerint akkor tűnhetett el az óra, amikor kiderült, hogy a sztár szívrohamot kapott, a halálhír után ugyanis nagy lett a felfordulás a helyiségben. A színész utoljára májusban, egy filmpremieren viselte kedvenc kiegészítőjét.

Milliókat hagyott családjára James Gandolfinihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-james-gandolfini-a-nemreg-elhunyt-szinesz-70-millio-dollart-hagyott.htmlElbúcsúztatták James Gandolfinit New Yorkbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-kollegai-es-baratai-bucsuztattak-temetesen-james-gandolfini-szineszt-new-yorkban.htmlCsütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.htmlAz alkohol végzett James Gandolfinivel?http://www.life.hu/gyogyulj/20130622-lehet-hogy-az-alkohol-miatt-kapott-szivinfarktust-james-gandolfini-a.htmlElhunyt James Gandolfini, a Maffiózók sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130620-james-gandolfini-szinesz-a-maffiozok-sztarja-szivrohamban-meghalt-51-eves.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.