Hatalmas villantásokból, családi drámákból és meglepő vallomásokból ezen a héten sem volt hiány a sztárvilágban. Hogy kire, miért figyeltünk fel, azt a Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudhatod. 

A hét egyik legnagyobb meglepetése és legdöbbenetesebb mellbimbóvillantása egészen biztosan Medveczky Ilonáé volt. A táncművésznő szó szerint vette az egyik hazai bulvárlap partijának dress code-ját - szexisen elegáns - legalábbis az első felét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hasonlóképpen tette közszemlére bájait Vajna Tímea is, az ő bimbóit riporterünk videó keretében is megörökítette, amit itt meg is nézhetsz. Danics Dóra az X-Faktor élő adásában mutatta meg bugyiját, igaz, ő nem szándékosan.

Forrás: RTLKLUB

A címlaplány című műsor győztese, Elbert Alexandra sztárszerzőnk, Nánási Pál fényképezőgépe előtt vetkőzött le, az eredmény magáért beszél. 

Fotó: Nánái Pál

Ám nemcsak a celebnők, hanem az Édes élet aktuális "rosszfiúja" is megvillantotta kigyúrt testét. Berki Krisztián nem zavartatta magát, és kamerák előtt vetkőzött pucérra. 

Lerántottuk a leplet az x-faktoros Krasznai Tünde pornós múltjáról is. Az egykori felnőttfilmes gyártásvezető többek között arról mesélt nekünk, hogy az énekesnő a gázsiját már évekkel ezelőtt énektanárra költötte és mindig is zenei pályára készült. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két különböző színház is úgy gondolta, hogy Pikali Gerdára osztja a csábító nő szerepét. A színésznő a testhezálló feladatot hosszú hónapokig az életben is gyakorolhatta.

Bár már egy éve mást szeret, csak most költözött el végleg családjától a Barátok közt Berényi Miklósa, azaz Szőke Zoltán. Benkő Dániel pedig Joshi Bharat műsorában vallott: "embert is öltem" - jelentette ki.