helyesírási hiba helyesírás Híradó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitett magáért csütörtök este a legnézettebb kereskedelmi csatorna, legalábbis ami a szép magyar nyelvet illeti... 

"Minden negyedik fiatalnak nincs munkáLYa" - ezt a feliratot lehetett olvasni a csütörtök esti híradóban az RTL Klubon.

A kínos baki Forrás: RTL Klub

A különböző tévécsatornák műsorai alatt és videóajánlóiban nem ritkán jelennek meg kisebb-nagyobb helyesírási hibákat tartalmazó feliratok vagy műsorösszefoglalók, de az RTL Klub Híradója az elmúlt időszakban mindent vitt.

ByTheWay Olivért bántotta a bakihttp://www.life.hu/legykepben/20131125-az-rtl-klub-x-faktoraban-a-bytheway-enekese-oliver-bakizott-a-fiut-bantotta-hogy-hibazott.htmlKínos baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131123-oliver-bytheway-kinos-bakija-az-x-faktor-elo-adasaban.htmlTechnikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.htmlEkkorákat bakizik Gombos Edina férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130917-a-tv2-musorvezetoje-gombos-edina-az-edes-elet-szereploje-alberto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.