Képregény készült Schumacher balesetéről

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset képregény mentőhelikopter Forma-1 világbajnok videó Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz képregényrajzoló próbálta meg szemléltetni, hogyan történhetett az egykori F1-pilóta síbalesete. Közben Schumacher családja a betegágynál várja, hogy jobbra forduljon az autóversenyző állapota.

Hét rajzból álló galériában idézi fel Franco Portinari képregényrajzoló, hogyan történhetett Michael Schumacher súlyos balesete – írja a Corriere.it nyomán a hvg.hu. A hétszeres Forma-1-es világbajnok népszerű Olaszországban, hiszen a legszebb éveit az olasz Ferrari csapatánál töltötte.

Még több képért Schumiról látogasd meg galériánkat! Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Schumi vasárnap a francia Alpokban síelt, amikor nagy sebességgel sziklának ütközött, és életveszélyes fejsérülést szenvedett. Azóta kómában van, az életéért küzd. A képaláírások szerint az egykori pilóta fiával, Mickkel és barátokkal síelt Meribelben, ahová már régóta eljár családjával. Lefelé haladva a pálya kettéválik, a középen lévő szakaszon érintetlen hó fedte a sziklákat. Schumacher itt próbált átvágni, de kőnek ütközött és fejjel előre lendülve durván bevágta a fejét egy másik sziklába. A sisakja is eltört az erős ütéstől. A vasárnap 11 óra körül történt baleset után mozdulatlanul a földön maradt. Nyolc perc múlva megérkeztek a mentők, majd helikopterrel szállították előbb a moutiers-i, majd a grenoble-i kórházba. A képregényt itt megnézheted!

A BBC szerint Schumacher betegágyánál várja családja, hogy az autóversenyző állapota jobbra forduljon. Felesége, Corinna, lánya, Gina Maria és fia, Mick még a történtek hatása alatt állnak, valósággal sokkolta őket Schumacher síbalesete - közölte Sabine Kehm, az autóversenyző menedzsere.

Közben a francia BMF TV közzétette azt az amatőr videót, amelyen a Schumachert kórházba szállító helikopter indulása látható.

Továbbra is élet-halál között Michael Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-tovabbra-is-elet-halal-kozott-a-sibalesetet-szenvedett-forma-i-pilota-michael-schumacher.htmlTovábbra is kómában van Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20131230-michael-schumacher-hetszeres-f1-vilagbajnokot-mesterseges-komaban-tartjak-sibalesete-utan.htmlSchumacher kómában van, az életért küzdenekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131229-michael-schumacher-komaban-van-miutan-sibalesetet-szenvedett-az-alpokban-allapota-sulyos.htmlSúlyos balesetet szenvedett Schumacherhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131229-sulyos-balesetet-szenvedett-sieles-kozben-michael-schumacher-forma-1-pilota.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.