A férfifaló lány, aki bemutatkozó kisfilmjében büszkén mesélte, ötszáz férfival volt együtt, azt elfelejtette említeni, hogy sok szeretője közül többen fizettek neki a szexuális szolgáltatásért.

Kiderült: a ValóVilág 6 Charlotte-ja szexmunkás volt, és neve Varga „UFO" Zsolt büntetőügyében is felmerült – írj a Blikk. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Aradi Charlotte is az energiarágó reklámkampányára feladott hirdetésemre jelentkezett hoszteszmunkára, de amikor beszéltünk, kiderült, már escortozott, és szervezett egy rendezvényt, amelyen elbukta az összegyűjtött pénzét. Viszont tőkére volt szüksége, hogy DJ-karrierjét elindíthassa" - mondta bírósági vallomásában az UFO együttes vezetője, akire hét év börtön is várhat. 

Zsolt ügyvédje is igazolta, hogy Charlotte az, akiről a vallomás szólt. Zsolt pedig nem lepődött meg, hogy Aradi Charlotte feltűnt ebben a valóságshow-ban, mert az Éden Hotel 2-be is jelentkezett, de azt furcsállja, hogy nem ismerte el a múltját, hiszen ebben a műsorban az ilyesmi nem szégyen – vázolta dr. Szigeti Szabolcs.