Tornóczky Anita kedvencéért aggódik

kutya neurológia németjuhász Tornóczky Anita szteroid aggódás akupunktúra kezelés
A volt műsorvezető  mindent megtesz beteg kutyusáért, ezért a hagyományos orvosi módszereket akupunktúrás kezeléssel is kiegészítették Bertánál - tudta meg a Life.hu.

Tornóczky Anita nagyon aggódik németjuhász kutyusáért, mert egyre nehezebben gyógyul fel a betegségekből. A megfelelő terápiának köszönhetően azonban Berta már jobban van - a gazdi legnagyobb örömére.

Berta nyugodtan tűrte a kezeléseket Forrás: facebook/ Tornóczky Anita
Extravagáns hajjal hódít Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/szepulj/20131205-tornoczky-anita-volt-musorvezeto-fius-kulsovel-es-rovid-hajjal-is-szexi.htmlTornóczky Anita bevallotta: külön él a férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-tornoczky-anita-kulon-el-ferjetol-szini-belatol.htmlTornóczky Anita megmenti házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130321-tornoczky-anita-musorvezeto-cafolta-hogy-valik-ferjetol.htmlTornóczky Anita újra a képernyőnhttp://www.origo.hu/teve/20060629tornoczky.htmlTornóczky Anita maradhttp://www.origo.hu/teve/20071122-tornocky-anita-marad-tv2-mokka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.