Kitört a balhé a ValóVilág-Villában

csók VV Iza IQ VV Charlotte RTL 2 VV Zsolt VV Dorka VV Zsófi ValóVilág 6 VV Aurelio szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még az első beköltözők is alig két hete vannak a Villában, máris egyre kevésbé bírják a bezártságot a játékosok. Balhé, balhé hátán, az ok pedig a legtöbbször a féltkenység.

A ValóVilág 6 szombati összefoglalójából a kedvenc mondatunk Zsolt száját hagyta el. Így hangzott: "Mikor kijelentette, hogy vége, megmondom őszintén, hogy lejöttem az életről". S hogy miért? Nos, amikor kiderült, hogy a részeg Zsolt és a még részegebb Iza csókolóztak, Dorka úgy döntött kiszáll a buliból. A történtekhez Izának is volt hozzáfűznivalója: "Ezek, ha összejönnek, én úgy kikészítem mind a kettőt, hogy sírva fognak hazamenni" - jegyezte meg elegánsan. Íme:

Ám nem csak az édeshármas tagjai, hanem Aurelio és Lacit is balhéztak egy jót. A bőgőmasina szerint a negyvenéves sikkasztó rányomult Zsófira, de nem is ez a lényeg, hanem inkább az, hogy Aureliónak komoly idegi problémái lehetnek. Az ő cirkuszolásai mindent visznek. Istenes Bence szerint igazi olasz.

Zsófi és Charlotte is összekülönbözött. A pink affekta Simon kedvesének IQ-ját firtatta, amit az 501-es versenyző nem vett jónéven.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.