VV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv) -
dr. Csernus Imre Szombathely VV Laci pszichiáter
VV Laci kalandos életével, zűrös múltjával már szórakoztatta a szombathelyi lakosokat - és itt most nem mások megkárosítására gondolunk. Dr. Csernus Imre azonnal kiszúrta magának Szombathelyen az első sorban ülő férfit. 

Dr. Csernus Imre rendszeresen tart előadást Szombathelyen a Savaria moziban, így került a „keze alá" az ismeretlen Laki László, aki az első sorból figyelte a híres pszichiátert.

Úgy tűnik, hogy Laci rögtönzött produkciója mély nyomokat hagyott a helyi nézőkben, ugyanis most, hogy bekerült a villába, felemlegetik.

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv)

Sajnos a híres pszichiáter, aki rengeteg helyen tartott már előadást, nem emlékszik az esetre, hiába próbáltuk megtudni tőle, hogy mit szedett még ki Laciból.

Pintácsi Viki kisfiát gyógyulttá nyilvánítottákhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-pintacsi-viki-leukamias-kisfiat-gyogyultta-nyilvanitottak.htmlSikkasztásért börtönre ítélték az új villalakóthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-sikkasztasert-bortonre-iteltek-az-uj-villalakot-a-szombathelyi-laki-laszlot.htmlKritikus pontok a villában, ki fog itt takarítani?http://www.life.hu/legykepben/20140113-kritikus-pontok-az-oko-stilusu-villaban-de-ki-fogja-takaritani.htmlKeleti Györgyi még nem lélegezhet felhttp://www.life.hu/legykepben/20140113-keleti-gyorgyi-utan-tovabbra-is-nyomoznak-az-olaszok.htmlFésűs Nelly házasságba hajszolná párjáthttp://www.life.hu/legykepben/20140114-fesus-nelly-szineszno-hazassagra-kenyszeritene-parjat-vajto-lajost.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.