letiltás Bereczki Zoltán szálka MTV Nacsa Olivér menedzser Szinetár Dóra Bagi Iván paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán valószínűleg nem szeretnének tréfa áldozatává válni. Az egykori házaspár letiltotta a Bagi-Nacsa páros róluk készült paródiáját.

Alighanem jól sikerült Bagi Iván és Nacsa Olivér paródiája Szinetár Dóráról és Bereczki Zoltánról, mert a színészek letiltották a Szálka című show felvételét. Nacsáék ezek szerint hozták a formájukat és szerettek volna görbetükröt mutatni a volt házaspárnak – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Szinetáréknak annyira nem tetszett a paródia, hogy letiltották az adásba kerülését. A televízió nem vállalta a konfliktust a színészekkel, így a produkció ment a süllyesztőbe" – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő informátor.

A lap megkereste Szinetárék menedzserét, Ferenczi Orsolyát, aki megerősítette a lap forrásának történetét. „Valóban született egy ilyen produkció, és tény, Zoli és Dóra véleménye nem egyezett meg Iván és Olivér elképzeléseivel, így a műsor nem kerül adásba. Egyik félben sincs harag vagy sértődöttség, a nézeteltérés ellenére megmaradt köztük a jó viszony" – szögezte le a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.