Elisabeth Röhm színésznő Amerikai botrány vörös szőnyeg esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annál emlékezetesebben és kecsesebben nem lehet térdre esni, ahogy azt 2013-ban Jennifer Lawrence csinálta az Oscar-gálán. A produkciót a díjátadó előtti napokban Elisabeth Röhm ismételte meg a vörös szőnyegen - igaz, negyed akkora ruhában.

Los Angeles-ben egymást érik az elő-Oscar bulik. Az egyik ilyenen jelent meg a német származású színésznő, Elisabeth Röhm, aki az Amerikai botrányban is szerepelt. (Nekünk rá kellett keresnünk, hogy kit is alakított, annyira másképp nézett ki a filmben.) Eláruljuk: ő játszotta Carmine Polito (Jeremy Renner) politikus feleségét.

Nos, Elisabeth az egyik ilyen partin szűk vörös ruhában állt a fotósok előtt a vörös szőnyegen, amikor egyszer csak kis híján orra esett a nagy pózolásban. Elképzelésünk sincs, hogyan csinálta, de utána felpattant, és mosolyogva pózolt tovább. Profi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.