űrlény Edda verés ütés simogatás belső UFO Pataky Attila Joshi Bharat szem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere állítja, megint felvették vele a kapcsolatot az űrlények, akik ezúttal belülről is végigsimogatták.

Attila a megdöbbentő történetet Joshi Bharatnak mesélte el. Állítja, a Fiastyúk csillaghalmazból érkezetek hozzá az ufonauta, aki különleges belső élménnyel ajándékozta meg – írja a Bors.

Forrás: Hajdú D. András [origo]

„Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű" mosolyt kaptam" – állítja Pataky, akit ezután végigsimogatott a fura lény.

„Kaptam egy teljes belső simogatást, és hozzá egy mosolyt" – taglalta a különleges élményt az Edda frontembere, akit nem véletlenül találtak meg az ufonauták. „Az a bizonyos ismerősünk elmondta, hogy ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értékelik az eddigi munkásságomat" – elevenítette fel a harmadik típusú találkozást az Edda frontembere.

Kamera rögzíthette a kőbányai gyilkosságothttp://www.life.hu/news/20140305-a-hetfon-este-budapest-x-keruletben-tortent-gyilkossagot-amelyben-brutalisan-meggyilkoltak-egy-17.htmlBudapest X. kerületében hétfőn találták meg a fiatal Brigitta holttestét. A nyomozást segítheti egy térfigyelő kamera felvétele.NewsÍgy teszi ágyba a pandakölyköt a mamájahttp://www.life.hu/news/20140305-igy-teszi-agyba-a-pandakolykot-a-mamaja-video.htmlBűbájos videó egy pandamaciról, akinek a mamája minden eszközt bevet, hogy végre ágyba tudja kölykét.NewsOrigoMegöltek egy fiatal nőt Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20140304-holtan-talaltak-egy-18-eves-lanyt-keddre-virradora-budapesten-x-keruleteben.htmlHoltan találtak egy 18 éves lányt keddre virradóra Budapest X. kerületében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.