Hacser Józsa Siófok halál rokonság temetés önkormányzat költség Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt Jászai Mari-díjas színésznő temetéséről a siófoki önkormányzat gondoskodik.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a múlt kedden elhunyt színésznő temetése kérdéses volt, mert úgy tudni, nincs élő rokona, aki gondoskodjon a szertartásról. A Blikk úgy tudja, hogy a siófoki önkormányzat vállalta magára Hacser Józsa búcsúztatását. A ceremóniát március 28-án, 15 órakor tartják a siófoki temető ravatalozójában. Hamvait aztán a Balatonban szórják szét.

Hacser Józsa Palásthy György Másfél millió című filmjében Forrás: filmkultúra.hu

A színésznő több mint húsz éve élt Siófokon. A lap értesülései szerint mivel rokon egyelőre nem jelentkezett a tragédia óta, a temetést a siófoki önkormányzat fizeti, árát Józsa Balaton-parti házára terhelik. Korábban már volt arról szó, hogy a színésznő minden vagyonát egyetlen unokatestvérére hagyja, aki a mai napig nem jelentkezett. Ha idővel mégis benyújtja igényét az örökségére, akkor rendeznie kell a temetési költségeket. Ha nem kerül elő, a ház az önkormányzatra száll.

Hacser Józsa holttestére múlt kedden bukkantak házában, miután napok óta nem adott életjelet magáról.

Megvan az eltűnt utasszállító mentőcsónakja?http://www.life.hu/news/20140310-a-szombat-hajnalban-lezuhant-malaysia-airlines-boeing-777-es-utasszallito-gep-mentocsonakjat.htmlEgy narancssárga tárgyat talált a vietnami tengeri rendőrség egyik pilótája a Dél-kínai-tengeren, amely felett eltűnt a Malaysia Airlines Boeing 777-es utasszállító gépe.News--Forma-1-es rádióüzenetekkel próbálják ébreszteni Schumacherthttp://www.life.hu/news/20140310-michael-schumacher-forma-1-es-vilagbajnokot-ross-brawn-egykori-csapatfonoke-radiofelvetelek.htmlA Bild és a La Gazetta dello Sport információja szerint Schumi korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn régi rádióbeszélgetéseket játszik le a kórházban, hogy elősegítse a sportoló felébredését.News--Elhunyt Nádas Tamás műrepülő-világbajnokhttp://www.life.hu/news/20140307-elhunyt-nadas-tamas-murepulo-vilagbajnok-katarban-zuhant-le-a-gepe.htmlPénteken délután elhunyt a többszörös magyar műrepülőbajnok Nádas Tamás, amikor Katarban egy repülőnapon a gépe egy fejjel lefelé végrehajtott gyakorlat közben lezuhant - írja a Dehir.hu nyomán az Origó.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.