Vándor Éva színésznő fiatalítás sebész ultherapy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar sebészkés alá feküdni Vándor Éva, helyette egy speciális géppel simítja ki a bőrét, ami szokatlan módon reagál a beavatkozásra.

Furcsa érzése van mostanában Vándor Évának. A színésznő pár hete egy sebészkés nélküli arc- és nyakfiatalító kezelésen vett részt, aminek hatását most kezdi el érezni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Azt tudom, hogy a szépségért meg kell szenvedni, de nem gondoltam, hogy ez a hazánkban teljesen új módszer hetekkel a kezelés után érezteti a hatását. A kollagén, ami a sajátom, elkezdett dolgozni az arcomban és a nyakamban, gyógyulnak a hegek, ez pedig egy állandó, enyhe viszketéssel jár. De nem bánom, ha sikerül kicsit megszabadulnom a lenyúlt kutyabőrtől. A szám körüli ráncokat nevezem így, amit úgy lehet felismerni, hogy az ember ül az öltözőasztalnál és a füle felé húzkodja az arcbőrét. A bőr a korral rögtön ezen a részen ereszkedik meg, ami a színpadon kevésbé, de filmeken elölről és oldalról látszik, és ezt a hibát ki sem lehet sminkelni. A kezelés óta tömörebbnek érzem az arcomat" - árulta el a színésznő, aki nem egy mániákus fiatalodó.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.