Bébibumm és szerelem a sztárvilágban

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Détár Enikő Jennifer Lawrence Gáspár Győző ValóVilág 6 Angelina Jolie Drew Barrymore Kökény Roland Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten egyáltalán nem volt hiány az örömhírekben. Hollywoodi sztárok babáinak vagy éppen várandósságuk hírének örülhettünk, de képzeletben több eljegyzéshez és esküvőhöz is gratulálhattunk. És persze, ahogy mindig, most is jót mulathattunk a hazai valóságshow-k, realityk szereplőinek csetlésén-botlásán.

Megszületett Drew Barrymore második kislánya.Örömmel jelentjük, hogy ma második lányunk, Frankie Barrymore Kopelman büszke szülei lettünk. Olive-nak kishúga lett és mindenki nagyon egészséges és boldog" – nyilatkozta a pár sajtósa április 22-én.

Forrás: AFP

De gyermekáldásnak örülhetett Olivia Wilde is. A színésző első babájának adott életet. A boldog kismama a szülés után három nappal adott hírt a kicsi érkezéséről saját Twitter oldalán, ahova egy közös képet is posztolt magáról és a babáról. Íme:

Forrás: twitter.com/oliviawilde

Mila Kunis és Ashton Kutcher március végén hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint a színésznő első gyermeküket várja. Jólértesültek azóta tudni vélik, a párnak kislánya lesz.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A hírek szerint újra várandós Angelina Jolie, méghozzá ikrekkel. Bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg, annyit azonban tudni lehet, hogy a hatgyermekes Jolie korábban már elmondta, mindenképpen szeretne még saját gyereket, mielőtt a méhét is kiveteti a ráktól való félelmében.

Forrás: OK! Magazine

Hollywood friss szerelmespárját, Jennifer Lawrence-t és Nicholas Houltot ismét együtt látták a lesifotósok. A kattintgatás közben pedig valami különlegeset is észrevettek. Az éhezők vidala sztárját és barátját Londonban csípték el egy meghitt pillanatban, a színésznő ujján pedig - nem lehetett nem észrevenni - egy jegygyűrű látható, amire a 23 éves Jennifer szemmel láthatóan igen büszke. Úgy tűnik, esküvő van a láthatáron.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

De nem csak a világsztárok körül zajlott az élet a húsvétot követő héten. Gáspár Győző például - miután a Facebookon bejelentette válását - csajozásba fogott. Nos, a randi nem úgy sült el, ahogy gondolta, az Édes élet szereplője kosarat kapott kiszemeltjétől, Angélától.

Forrás: TV2

Hajdú Péternek mesélt új szerelméről Détár Enikő. A színésznő nem titkolja, ő csípte fel fiatal kedvesét. "Klassz barátaim vannak, értelmes, okos gyerekeim és van egy édes pasas, akit szeretek. Ő civil, angoltanár és többet nem szeretnék elárulni róla" - áradozott.

Fotó: Mudra László - Origo

Révbe ért Szíj Melinda is. Az énekesnő magánéleti zűrjei után új szerelmétől, Attilától kap támogatást. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy negyvenen túl találom meg az igazit, pedig ez történt" - nyilatkozta az egykori megasztáros.

Forrás: Facebook/Szíj Melinda

Kicsattan a boldogságtól Kökény Roland és Szalai Vivien. A sportoló és az írónő húsvétkor keltek egybe, Vivi a Facebook-oldalán osztotta meg a jó hírt. Közös fotójuk fölé ennyit írt: Mr. és Mrs.

Forrás: facebook/Szalai Vivien

A szerelem természetesen a ValóVilág háza táján is okozott bonyodalmakat. Amíg az egyik kiesett páros, Dorka és Zsolt arról nyilatkoztak, a játék óta is boldogok együtt, addig Charlotte és Simon kapcsolatának - a hírek szerint - befellegzett. Ha villaszerelem, akkor nem mehetünk el szó nélkül Iza és Krisztián se veled, se nélküled kapcsolata mellett sem. Nos, ők nem biztos, hogy egy percig is párt alkotnak majd a kinti életben.

Forrás: RTLKlub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.