VV Zsolt szex bulizás ValóVilág 6 Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág két vagány fickója, VV Zsolt és a győztes Aurelio az éjszakába indultak portyázni.

Zsolt bulizni vitte Aureliot, akit a nyereménylakásában lepett meg, és onnan indultak a fiúk a lányok becserkészésére.

„Amikor kijöttem a villából, rájöttem, hogy nem csak a szex hiányzott, hanem a barátaim, a család, akiket szeretek. Aztán természetesen pár nap után rájön az ember, hogy kellene már egy kicsit „ütni" – Aurelio nyelvén ez annyit jelent szexelni – "úgyhogy űzzük-hajtjuk" – fogalmazta meg a csajozás eszenciáját a ValóVilág6 győztese.

Solti Ádám a szexre építi a szerelmet http://www.life.hu/bulvar/20140522-solti-adam-a-baratok-kozt-szinesze-bevallotta-a-szex-utan-johet-a-szerelem.htmlA Barátok közt sztárja szerint egy kapcsolat elején a szex a fontos, utána pedig lelki síkon mélyülhet el a viszony.TV + BulvárRTLKLUBMi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTolvai Renit üldözi az adóhivatalhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-tolvai-renata-ellen-vegrehajtast-kezdemenyezett-a-nav-nemzeti-ado-es-vamhivatal.htmlA Megasztár 2010-es győztes énekesnője állítólag elfelejtette befizetni az adóhátralékát, ezért végrehajtás indult ellene.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.