műanyag feldolgozás The Velvet Underground pohár koncert együttes dobálás Manchester Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen úgy végződött a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárjának manchesteri koncertje, ahogyan ő és zenekara tervezték - olvasható a Metro.co.uk oldalán.

Műanyag söröspoharakkal dobálták meg Macaulay Culkint és zenekarát, akik Manchesterben léptek színpadra a The Velvet Underground zenekar régi slágereinek átdolgozásaival.

Forrás: Northfoto

A koncert akkor szakadt félbe, amikor az egykori gyereksztár szólóját félbeszakította a közönség egyik tagja – számolt be az eseményről a Manchester Evening News. A 33 éves Culkin később visszatért bandájával, hogy befejezzék a koncertet, azonban addigra a tömeg már a színpadon volt, így félbemaradt az előadás. A hírek szerint több embert kitiltottak a helyszínről.

Hosszú Katinkát kizárták – 5 éve nem történt vele ilyenhttp://www.life.hu/news/20140526-hosszu-katinka-vilagklasszis-magyar-uszot-kizartak-a-norvegiai-nemzetkozi-rovidpalyas-uszoverseny.htmlVilágklasszis úszónkat diszkvalifikálták a 200 méter hát megnyert döntője után a bergeni úszófesztiválon. Nem érti, miért.NewsOrigoBocs, Scarlett! Ő ma a legdögösebb nő a világonhttp://www.life.hu/news/20140523-candice-swanepoel-szupermodell-2014-ben-a-legdogosebb-no-a-vilagon.htmlScarlett Johansson már nem a legdögösebb nő a világon - legalábbis a Maxim magazin top 100-as listája szerint.News--Durva lánybúcsúja volt Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/news/20140523-kim-kardashian-lanybucsuja-parizsban.htmlPezsgő, Párizs és néhány celebpajti – így telnek a sztármami lányságának utolsó napjai.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.