A válófélben lévő énekesnő korábban azt mondta, produkciós okokból lefújja a fellépést a brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján.

Meggondolta magát Jennifer Lopez, aki állítólag mégis színpadra lép a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte vele együtt adja elő a torna hivatalos dalát.  

Forrás: AFP

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő "produkciós okokból" nem lép fel. A sztár sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy pontosan miért marad távol az eseménytől.

A FIFA aztán kedden bejelentette, hogy a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt J.Lo, a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette – írja az MTI.