Lányával bulizott a nemrég műtött Zana József

Forrás: Földi D. Attila -
betegség Viva Comet műtét Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  közkedvelt színész nemcsak fia, Ganxsta Zolee fellépése miatt vett részt a 14. VIVA Comet-díjátadón. Műtétje óta most ment el először társaságba, lányát, Zolee féltestvérét, a 19 éves Zitát kísérte el bulizni.

Hónapokat aggódtunk az egykor sztárként ünnepelt Zana Józsefért. A színész egészségi állapota egy húsz évvel ezelőtti hasnyálmirigy-gyulladás következtében romlott le drámaian. Szerencsére a műtét és a kórházi kezelés hatására meggyógyult, és újra élvezheti az életet. Zana József úgy érzi, kezdenek végre helyrerázódni a dolgok, és méltán lehet büszke a családjára.

Forrás: Földi D. Attila

„Elhoztam a lányomat, hiszen övé a jövő. Hagyom, hadd élvezze az életet. Én korábban gyakran jártam ilyen eseményekre, világ életemben szerettem a fiatalokat. A fiamért külön rajongok, mert nagyszerű, amit csinál, és már elég régen a pályán van. Én mindig azt mondom, hogy a nehezen megszerzett népszerűség nehezen, a könnyen megszerzett népszerűség könnyen vész el. Én az életben voltam vadabb, a színpadon finomabb. A fiamnál ez épp fordítva van. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szeretettel fogadtak minket, és hogy ilyen szerető családom van. Most kezdek úgy igazán helyrerázódni. Ez az első, hogy kiruccantam egy összejövetelre a műtétem óta, majdnem két hónapja nem voltam sehol. Remélem, már ősszel teljes erővel bevethetem magam, és csinálhatom az önálló dolgaimat. Sokat fogytam, azóta viszont könnyebben mennek a hétköznapi dolgok. Úgy megyek fel a lépcsőn, mintha puskából lőttek volna ki. Amennyi időm van, azt mind az unokámmal töltöm. Nagyon imád engem, és én is őt. Külön kis nevet talált ki nekem. Nem úgy hív, hogy papa vagy nagypapa. Számára én vagyok a Jocó, és ettől nem tágít. Nagyon eleven gyerek, és örülök, ha vele lehetek" - mesélte a színész.

Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-szabo-zsofi-es-baronits-gabor-egyutt-a-viva-comet-dijatado-galan.htmlSzabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVIVA Comet: Kiszel új pasit, Tolvai Reni fémcicit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140611-elo-kozvetites-percrol-percre-a-viva-comet-2014-dijatado-galarol.htmlMinden év egyik legnagyobb eseményének számít a VIVA Comet-gála, ahol ilyenkor nemcsak a magyar zenei élet legismertebb arcai, hanem a bulvárújságírók is megjelennek. Az előbbiek díjat kapnak, díjat adnak át, vagy egyszerűen megmutatják magukat, az utóbbiak sztorikat vadásznak A Nagy Nyári Uborkaszezon előtt. A Life.hu újságírói beszámolnak arról, amit nem láthatsz a tévében vagy az online közvetítésben.TV + Bulvár--Kállay- Saunders András nem nyert, de gipszet villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140612-kallay-saunders-andras-gipszet-villantott.htmlA Life.hu elsőként írta meg, hogy Kállay-Saunders András keze eltörött. Az énekes nem verte nagydobra sérülésének hírét, viszont a VIVA Comet gálán már nem csinált titkot belőle, nem is tudott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.