Elhunyt Grosics Gyula

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
halál Grosics Gyula Nemzet Sportolója Aranycsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
88 éves korában meghalt a legendás Aranycsapat kapusa. Nyugodjon békében!

A család tájékoztatása szerint Grosics Gyula, a Nemzet Sportolója 11 óra 20 perckor, álmában, megtért Teremtőjéhez – írja az MTI. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a legenda a minap kórházba került egy rutinvizsgálat után.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Grosics Gyula Dorogon kezdte pályafutását, majd a MATEOSZ, Bp. Honvéd és a Tatabánya csapataiban szerepelt. A magyar válogatott kapuját 86 alkalommal őrizte, 1954-ben világbajnoki ezüstérmet nyert, 1952-ben Helsinkiben pedig olimpia bajnoki címet szerzett.

Grosics halálával Buzánszky Jenő az utolsó élő játékos az Aranycsapatból.

Klein Dávid: "A hegyen könnyű meghalni"http://www.life.hu/news/20140612-interju-klein-david-hegymaszoval-a-himalaja-expedicio-utan-amikor-nem-jutott-a-csucsra.htmlKlein Dávid hegymászó hazaért, és bár nem sikerült feljutnia a Mount Everest csúcsára, így is büszkék lehetünk rá, hiszen idén, oxigénpalack nélkül ő jutott legközelebb a csúcshoz. A Life.hu újságírójának exkluzív interjút adott.NewsOrigoVadméhek szállták meg a Vöröskereszt egyik székházáthttp://www.life.hu/news/20140611-vadmehek-leptek-el-a-voroskereszt-fovarosi-szekhazat-riadalmat-okoztak.htmlVadméhek árasztották el a Magyar Vöröskereszt fővárosi, Arany János utcai székházát. Komolyan ráijesztettek a szervezet dolgozóira.News--Budapest a hátizsákosok kedvencehttp://www.life.hu/news/20140610-budapest-otodik-lett-a-varosok-nepszerusegi-listajan.htmlIzgalom és olcsóság ezt kínálja a turistáknak fővárosunk, amely ötödik lett a városok népszerűségi ranglistáján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.