A sztárok így búcsúznak a Facebookon Bajor Imrétől

Forrás: facebook/Dolák-Saly Róbert -
Bajor Imre halál búcsú Demcsák Zsuzsa Dobó Kata Kiki Dolák-Saly Róbert Ábel Anita ByeAlex D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel elhunyt Bajor Imre színész, aki mindig mosolyt csalt az arcunkra. Az ismert zenészek, televíziós arcok pár megható sorral búcsúznak a Kicsihuszártól.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bajor Imre 57 éves korában elhunyt. A kollégák döbbenten reagáltak a halálhírre. Szinte nincs olyan ismerőse, barátja, kollégája, aki ne búcsúzna tőle a közösségi oldalakon.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Csonka András megható sorokkal búcsúzott: "Nincs ilyenkor megfelelő szó. Elment egy színész, egy igazi komédiás, aki ugyanúgy szerette a játékot, az életet, ahogy Őt szerette a közönség. Mert Ő volt a "BAJORIMI". Ha emlékeinkben őrizzük, meghosszabítjuk az életét."

Demcsák Zsuzsa sírva fakadt: „Nem hiszem el! Sírok. Mi mindig csak nevettünk, valahányszor találkoztunk! Nyugodj békében!"

Liptai Claudia még nem tud búcsúzni: "Ha ránézek erre a képre hallom ahogy beszél, nevet. Felfoghatatlan, hogy nem teszi többé. Nem is tudok még búcsúzni. Bajor Imre élt."

Ihos József ezekkel a sorokkal köszönt el tőle: "Drága Imre! 12 évig voltál a Falugyűlésem frenetikus tanárnője, a Gyula meg Tóth Ottó igazán hiteles Ede bácsija, megannyi kabarészámom főszereplője. Évekig jártuk együtt a kultúrházakat. Tegnap lett kész az őszi rádiókabarés számunk. Hova küldjem most.....?"

Forrás: Ihos József

ByeAlex kedvencétől búcsúzott a következő sorokkal: „Személyesen ugyan nem ismertem őt, de gyermekkorom egyik meghatározó színésze volt. Egy hatalmas karakter hagyott el bennünket. Nagy kedvencem volt."

Dolák-Saly Róbert ezt üzente: „Imikém! Nyugodj békében!"

Forrás: facebook/Dolák-Saly Róbert

Nádas György ezt a levelet írta neki: "Imó! Köszönöm, hogy nem a barátod, hanem cimborád lehettem! Tudod, ez sokkal több, és ez fejezi ki igazán a mi majd' harmincötéves kapcsolatunkat. Gyönyörű fiatal korunk volt, és a középkor sem volt akármilyen... Gyermekeid csodálatosak, feleségeid tökéletesek... Nem búcsúzok, mert Te velünk maradsz! És ez az, ami nem mindenkinek adatik meg!
Találkozunk... de azért ne akard, hogy mielőbb... Puszil cimborád: Bumbi.
És azért tudd: ezzel nagyon átbasztál!"

D. Tóth Kriszta is megemlékezett a színészlegendáról: „Csak 57 éves volt. Fiatal ember. Isten nyugosztalja Bajor Imrét."

Ábel Anita, aki együtt játszott a színésszel a Szomszédokban megdöbbent a halálhír hallatán: „Nem tudom elhinni. Isten veled, drága Imre!"

Kiki is egy fotóval és pár sorral búcsúzott: „Sajnálattal értesültem, hogy Bajor Imre elment közülünk! Nagyon kedveltem, nem is olyan régen, egy nagyon jó hangulatú estét töltöttünk el együtt. Isten nyugosztalja!"

Forrás: facebook/Kiki

Dobó Kata nem találta a szavakat: „Drága Imre, nincsenek szavak. Isten nyugosztaljon békességben. Nagyon fogsz hiányozni. A bölcsességed, a humorod, a profizmusod, az elhivatottságod. Köszönöm, hogy JÁTSZHATTAM Veled"

Lányi Lala elgondolkodott a rossz hír hallatán: "Végül kiderül, hogy senki sem halhatatlan, de egy ideig fennmaradhat utánunk tetteink nyoma, mindaz, amivel jó vagy rossz nyomot hagytunk másokban és a világban. Bajor Imre is nyomott hagyott és egy figyelmeztetést, hogy ha van is valami a Földön, ami örök, az nem az emberi élet. Hát kezdjetek el élni... Nyugodjék békében!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.