Bulvárhírek szerint a Class FM megvált két meghatározó arcától, Jáksó Lászlótól és Csiszár Jenőtől. Állítólag mindkettejüktől emberi és anyagi okok miatt köszöntek el. A rádió egyelőre annyit közölt, az érintettek és a vezetőség is vakáción vannak.

Úgy hírlik, Jáksó Lászlónak és Csiszár Jenőnek is távoznia kell a Class FM-től, utóbbinak már augusztus 1-én megszűnhetett a munkaviszonya – írja az Origo.  

Forrás: RTL Klub / MTVA

A portál megkeresésére a rádió részéről ennyit reagáltak a médiában felröppent hírre: "Csiszár Jenő és Jáksó László, ahogy a vezetőség többi tagja is, jelenleg nyári szabadságát tölti. Amennyiben változás történik a rádióban, tájékoztatjuk az olvasókat." Csiszár Jenőt és Jáksó Lászlót egyelőre nem érte el a hírportál.

Közben Jáksó a Blikkben üzent, hogy ne aggódjanak érte. „Céget érintő ügyekről nem nyilatkozhatok. Ez a szerződésem része. Ám annyit azért elárulhatok, hogy jól vagyok. Nem tudom, hogy akar-e valaki aggódni értem. De ha aggódik, akkor ne tegye. Nincs miért" – reagált frappánsan Jáksó.