Kirúgták vagy csak szabadságon van Jáksó László és Csiszár Jenő?

Csiszár Jenő kirúgás Jáksó László szabadság Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulvárhírek szerint a Class FM megvált két meghatározó arcától, Jáksó Lászlótól és Csiszár Jenőtől. Állítólag mindkettejüktől emberi és anyagi okok miatt köszöntek el. A rádió egyelőre annyit közölt, az érintettek és a vezetőség is vakáción vannak.

Úgy hírlik, Jáksó Lászlónak és Csiszár Jenőnek is távoznia kell a Class FM-től, utóbbinak már augusztus 1-én megszűnhetett a munkaviszonya – írja az Origo.

Forrás: RTL Klub / MTVA

A portál megkeresésére a rádió részéről ennyit reagáltak a médiában felröppent hírre: "Csiszár Jenő és Jáksó László, ahogy a vezetőség többi tagja is, jelenleg nyári szabadságát tölti. Amennyiben változás történik a rádióban, tájékoztatjuk az olvasókat." Csiszár Jenőt és Jáksó Lászlót egyelőre nem érte el a hírportál.

Közben Jáksó a Blikkben üzent, hogy ne aggódjanak érte. „Céget érintő ügyekről nem nyilatkozhatok. Ez a szerződésem része. Ám annyit azért elárulhatok, hogy jól vagyok. Nem tudom, hogy akar-e valaki aggódni értem. De ha aggódik, akkor ne tegye. Nincs miért" – reagált frappánsan Jáksó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.