Ünnepélyes keretek között adták át kedd este a GQ magazin díjait, amelyek közül a celebmami is bezsebelhetett egy megtisztelő címet.

A GQ magazin minden évben megrendezi világraszóló gálaestjét, amelyen főként férfiakat díjaznak különböző kategóriákban. Év nője azonban csak egy hölgy lehet: idén Kim Kardashiant illette meg ez a megtisztelő cím. Kanye West feleségének öltözéke még rá is tett erre egy lapáttal: Atsuko Kudo latex bodyja és a fölé vett Ralph Russo szoknyája nem sokat hagyott a képzeletre.

Forrás: Northfoto

A díjat a magazin szerkesztője, Dylan Jones adta át a valóságshowsztárnak – ám mint kiderült, nem jól mutatta be a hölgyet. „Kim Kardashain WEST vagyok" – javította ki kedvesen a cím átvételekor. Aztán kedvesen megköszönte a díjat a magazinnak és férjének, Kanye Westnek, aki mellett „minden nap úgy érezhetem magam, mint az év nője." A további nyertesek listáját IDE kattintva olvashatod el.

/1409/Ciciv201493102530
Kim Kardashian, a nehézbombázó
Pikáns hálószobatitkok, szaftos villantások és egy kiszivárogtatott házi pornóvideó - rögös volt az út a celeblány mindennapjait megörökítő valóságshowtól egészen az év nője címig. Hogy mégis hogyan vette a divat felállította akadályokat Kim Kardashian, arról IDE kattintva olvashatsz.