Miss Universe Hungary korona Kelemen Henrietta Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is bemutatták Vajnáék szépségkirálynőjét, Miss Universe Hungaryt, azaz Kelemen Henriettát. Meglepő módon a királynő nem olyan koronában jelent meg a sajtótájékoztatón, mint amit  Vajnáék korábban bemutattak. 

Megváltozott a Miss Universe Hungary koronája a hivatalos bemutató óta, ahol megtudtuk, hogy a második legértékesebb korona, több millió forint értékű. Ezüstből van, 1,17 karátos gyémántokkal díszített, és egy hónap alatt készült el. Akkor egy kis vékonyka, szinte csak drótváznak kinéző, ugyanakkor milliós értékű ékszert vehettek kézbe és próbálhattak fel a sajtó képviselői. Vajna Timi halkan meg is jegyezte, hogy kissé vékonyka, majd feljavítják. A királynő hivatalos bemutatásán egy masszívabb, több anyagot tartalmazó darab díszelgett a szépség fején.

Forrás: Life.hu

„Igen, kicsit megvastagítottuk, így jobban néz ki" – árulta el Timi, aki hungarikumot szeretne csinálni a megválasztott királynőből, Kelemen Henriettából és persze a magyar lányok szépségéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.