Katie Holmes úgy néz ki, mint a saját nagyanyja

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
lesifotós smink nélkül Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen csúnya lesifotók születtek az örök fiatalnak hitt Katie Holmesról.

A Daily Mail hozta le a képeket és az is megszellőztette, hogy a napfény és a minimálsmink illúzióromboló hatása mellett a másnaposság okozta azt, hogy a mindig szép színésznő vonásai szétetek.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A szemkörnyéki ráncok pedig arra utalnak, hogy a filmezéshez használt túl sok smink Katie érzékeny bőrét bizony már alaposan kikezdte. Nézd meg a leleplező fotósorozatot itt!

Kökény Attila tolja a legjobban a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20140919-kokeny-attila-a-legjobb-a-sztarban-sztar-musorban-lezarult-a-life-hu-szavazasa.htmlHétről hétre őrültebbnél őrültebb produkciókkal kápráztatnak el bennünket a Sztárban sztár színpadán, most azonban a Life.hu olvasói döntöttek arról, kit tartanak a legjobb versenyzőnek a hírességek közül. Íme, az eredmény.TV + Bulvár--Koós Réka nem szívesen bújna Koós János bőrébe a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140919-koos-reka-nem-akar-edesapja-koos-janos-lenni-a-sztarban-sztarban.htmlKoós Réka, a Sztárban sztár versenyzője a Mokkában arról beszélt, miért nem szeretné édesapját, Koós Jánost alakítani a színpadon.TV + Bulvár--Várandós felesége is Balázzsal tart a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140919-sebestyen-balazs-varandos-felesege-is-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasara.htmlAmikor kiderült, hogy Balázs kedvese, Viki várandós, a műsorvezető arról beszélt, hogy a kis jövevény némiképp bonyolítja a dzsungeles műsorba utazást. A legfrissebb hírek szerint Sebestyén két hétre mégis magával viszi feleségét a Celeb vagyok, ments ki innen! című show forgatására. Az ötödik hónapban járó Vikit viszont nem engedi a dzsungel közelébe. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.