Koós Réka nem szívesen bújna Koós János bőrébe a Sztárban sztárban

TV2 Koós János Mokka Sztárban sztár Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Réka, a Sztárban sztár versenyzője a Mokkában arról beszélt, miért nem szeretné édesapját, Koós Jánost alakítani a színpadon.

Koós Réka belead apait-anyait a Sztárban sztár című műsorban. A legutóbbi adásban például remekül hozta a botrányos tinisztár, Miley Cyrus karakterét. Most pedig nagy erőkkel készül a következő adásra, ahol az Aerosmith frontembereként, Steven Tylerként lép színpadra. Rékának természetesen nagyon szurkol édesapja, Koós János is. A pénteki Mokkában az énekesnő bevallotta, bár tudná utánozni édesapját, mégsem szeretné, egyrészt, mert ezt közhelyesnek tartja, másrészt, mert számára nagyobb kihívást jelentene más kollégái bőrébe bújni.

A teljes interjút alább megnézheted:

Tóth Vera viszont bevállalta, hogy húga, Tóth Gabi bőrébe bújik a vasárnapi élő show-ban.

Ki dönti el, kinek a bőrébe bújnak a versenyzők?

"A Life.hu megtudta, az énekesek a széria indulása előtt álomlistát adhattak le, amelyet a műsorszerkesztők figyelembe vehetnek a "szerepek" kiválasztásánál. Természetesen minden részben van olyan, aki a karakteréhez közelebb álló dalt (és előadót) kap, és van, akinek nehezebb a dolga."
Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre, KATT ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.