Varga Viktor szerint szinte nincs is jobb dolog annál, amikor két nő vetkőzteti

Forrás: Redlemon -
madárijesztő Aryee Claudia Varga Viktor szüret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha úgy tűnik, hogy van önkritikája Varga Viktornak. Egy vidám szüret alkalmával úgy érezte, hogy rá illik a leginkább a madárijesztő szerepe. Bevállalta!

Kivételes helyzetbe került Varga Viktor. Az extravagáns öltözködéséről híres, lassacskán elzüllő énekes egy szőlőbirtokon kis időre megvált saját ruháitól. Két csinos hölgy gondjaira bízta magát, akik mi másnak öltöztethették volna fel, mint madárijesztőnek a civil életben is szokatlan ruhákat viselő énekest. Marenecz Fruzsi és Aryee Claudia (Tücsi), a Sportklub műsorvezetői egy nőies, kockás inget és egy szőrme felsőt választottak Viktornak, hogy ebben riogassa a madarakat. A látvány magáért beszél!

Forrás: Redlemon

"Hát persze, hogy kedvem támadt a madárijesztő helyére lépni. Hiszen kevés jobb dolog van annál, mint amikor két nő öltöztet... de, talán egy van: ha vetkőztet" – kezdte Viktor, aki a gyümölcsszedés során egy pillanatra a jövőbe látott. "Ahogy a tőkék között mászkáltam, volt egy vízióm: tisztán láttam magam előtt, ahogy egy fergeteges bulit tartok itt. Azt hiszem, most megjelent előttem a jövő évi születésnapom."

"A végeredmény nem lett sem igazán nőcis, sem igazán trendi, de azt hiszem, a célnak tökéletesen megfelel. Viktor tökéletes madárijesztő lett"– mesélte nevetve Fruzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.