Meglepő és nagyon kedves arcát mutatta meg Muri Enikő és Ada egy ékszerbemutató kulisszái mögött. Ahogy kihunytak a reflektorfények a két közismert fiatal nő dívából egy pillanat alatt kislánnyá változott.

Az énekesnő és a műsorvezető számára természetes dolog, hogy amikor reflektorfénybe kerülnek, a legtökéletesebb oldalukat mutatják. Nem volt ez másképp azon a rendezvényen sem, ahol magabiztos mosollyal, magas sarkúban tipegve mutattak be ékszereket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hálás dolog, ha nem magas sarkúban kell színpadra állnom. Persze azért akad olyan cipőm, amiben több órát is kibírok, igaz, annak kisebb sarka van. Amióta az eszemet tudom, nem bírja a lábam a strapát. Kislányként talán egyszer dugtam be anyukám magas sarkújába a lábamat, de azonnal rájöttem, hogy kényelmetlen, soha nem lesz a kedvenc viseletem. Sajnos néha muszáj ilyen lábbelit felvennem, hozzátartozik a nőiességhez. Ez nem Hollywood, ahol egy klassz tornacipőben is el lehet menni a megnyitóra, de  szerencsére nem járok hetente bemutatókra. Bár sokan szeretnének magas sarkúban látni, nem vagyok díva típus, inkább lapos sarkú balerinacipőben járok. Ebben olyan kislánynak érzem magamat, mint amilyen régen voltam" - árulta el az énekesnő, akinek az orvosa sem javasolta a kényelmetlen lábbelit.

Forrás: Life.hu

„Nincs kedvem mindenkinek elmagyarázni, hogy nem bírja a lábam ezt a fajta fizikai terhelést. Ortopéd orvos megállapította, hogy erőteljes porckopás van a térdemben, amire oda kell figyelnem. Nem akarok protézist idősebb koromban, inkább vigyázok magamra."

Nézd meg, kik léptek még fel a divatbemutatón!

/1410/Szt_r2014101614248