Letartóztatták Nicholas Brendont, a Buffy, a vámpírok réme sztárját

Forrás: Peter Konerko Photography/Peter Konerko -
sorozatsztár hotel Buffy, a vámpírok réme gyógyszeres kezelés színész akadályoztatás garázdaság alkohol rendőr Nicholas Brendon letartóztatás rongálás személyzet dolgozó intézkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rongált, garázdálkodott és akadályozta a rendőri intézkedést a 43 éves sorozatsztár, akit végül a rendőrök vittek el egy Idahaói hotelből.

Börtönbe került Nicholas Brendon, aki az 1997 és 2003 között futó Buffy, a vámpírok réme című sorozatban alakította Xander Harris karakterét.

Forrás: Peter Konerko Photography/Peter Konerko

A színészt egy idahói hotel dolgozói jelentették fel, miután összetört egy állítólag nagyon értékes edényt, ami miatt összeszólalkozott a személyzettel, majd a vitából egy kisebb verekedés kerekedett. Ha mindez még nem lenne elég, Brendon a rendőri intézkedést is akadályozta, ezért a garázdaság és rongálás mellett ez is bekerült a feljelentésbe.

Vámpírok, akik befutottak Hollywoodban

Színészek és színésznők, akik túlméretezett szemfogakkal alapozták meg belépőjüket a filmvilágba - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.
Férjhez ment a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accolahttp://www.life.hu/intim/20141020-candice-accola-a-vampirnaplok-szinesznoje-ferjhez-ment-a-the-fray-gitarosahpoz-joe-kinghez.htmlA színésznő múlt szombaton állt oltár elé vőlegényével, a gitáros Joe Kinggel.Intim--A Vámpírnaplók sztárjával randizik Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20140211-liam-hemsworth-az-ehezok-viadalanak-sztarja-nina-dobrevvel-a-vampirnaplok-sztarjaval-randizik.htmlMiley Cyrus exe nem szingli már. A színész és kolléganője, Nina Dobrev között már biztos, hogy több van, mint barátság.Intim--Szakított a vámpírmese sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20130510-ian-somerhalder-es-nina-dobrev-a-vampirnaplok-sztarjai-szakitottak.htmlSzétment a Vámpírnaplókból jól ismert színészpáros, Ian Somerhalder és Nina Dobrev. Pedig milyen szép pár voltak!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.