Rongált, garázdálkodott és akadályozta a rendőri intézkedést a 43 éves sorozatsztár, akit végül a rendőrök vittek el egy Idahaói hotelből.

Börtönbe került Nicholas Brendon, aki az 1997 és 2003 között futó Buffy, a vámpírok réme című sorozatban alakította Xander Harris karakterét.

Forrás: Peter Konerko Photography/Peter Konerko

A színészt egy idahói hotel dolgozói jelentették fel, miután összetört egy állítólag nagyon értékes edényt, ami miatt összeszólalkozott a személyzettel, majd a vitából egy kisebb verekedés kerekedett. Ha mindez még nem lenne elég, Brendon a rendőri intézkedést is akadályozta, ezért a garázdaság és rongálás mellett ez is bekerült a feljelentésbe.

„Kínos és elfogadhatatlan, amit tettem. Kívánom, hogy megtaláljam a megfelelő kezelést és terápiát a betegségemre és a lelki démonjaimra" – kért bocsánatot a sztár, aki térdcisztája miatt gyógyszeres kezelés alatt áll, amelyet azon a bizonyos napon alkohollal kevert. A lelki démonjairól nem beszélt bővebben. Brendont óvadék ellenében végül szabadlábra helyezték.

Vámpírok, akik befutottak Hollywoodban
Színészek és színésznők, akik túlméretezett szemfogakkal alapozták meg belépőjüket a filmvilágba - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.