„Egy kicsit részeg vagyok" – mondta az énekesnő az AmfAR-gálán, miután milliókat ajánlott fel csupa-csupa jótékony célokra.

Nem csupán vetkőzni tud a nyelvét nyújtogatni nagyon szerető Miley Cyrus: úgy tűnik, a pénzköltéshez is legalább ennyire ért. Főleg, ha a jó ügyről van szó.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Miután mindenkinek sikerült túltennie magát a fiatal popsztár amfAR-gálán viselt alig-ruháján, eláruljuk, nem csupán ezért a göncért volt emlékezetes a Los Angeles-i jótékonysági esemény. Miley 300 ezer dollárt, vagyis nagyjából 74 millió forintot adott Ryan McGinley egy meztelen nőt ábrázoló fotójáért, majd 200 ezret (kb. 49 millió forintot) ajánlott fel AIDS-kutatásokra még ugyanezen a partin. „Egy kicsit részeg vagyok" – magyarázkodott kedvesen, amikor átvette a képet. Bravó, Miley!

Így lett vetkőzőművész Miley Cyrusból
Pályája elején még csak sütilányka volt, az egykori Hannah Montanának sikerült maga mögött hagynia a kislányos gardróbját, hogy minél többet és minél feltűnőbben mutathasson meg magából - a Life.hu Miley-ról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.