A gyerekek körül forog a Sugarloaf együttes zenészeinek élete

Forrás: www.sugarloaf.hu -
Nkuya Sonia kisbaba Sugarloaf Tóth Szabolcs gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek kerültek előtérbe a Sugarloaf együttes életében. A banda gitárosa imádja a babákat, így nem meglepő, hogy utódra vágyik. Ugynakkor maximálisan kiáll a kislányáért küzdő énekesnőjük, Nkuya Sonia mellett is. 

Általában a nőket szokta elkapni a gyermek utáni vágy, ezért kissé meglepő, hogy a zenész, aki gyesre ment a kisfiával, szeretne minél hamarabb egy újabb csöppséget dajkálni. Szabolcs nem szégyelli, hogy fontos neki a család, ezért hatalmas szerencséje van énekesnőjüknek, Nkuya Soniának, hogy ebbe a csapatba csöppent. Megértik és támogatják minden küzdelmét a gyermekért.
„Eleinte ellenkező nemű babát, kislányt szerettem volna, de megkérdeztem Olivért, hogy lány vagy fiú tesót szeretne. Amikor kimondta, hogy öcsikének örülne, én is rögtön úgy gondoltam, hogy tényleg sokkal jobb lenne két fiú. Menő lenne két rosszcsont kölök apukájának lenni. Olivér már hatéves nagyfiú, átölel, odafekszik hozzám, úgy nézzünk a tévét. De sajnos csak akkor, ha az anyja nincs otthon. Ha lenne egy újszülöttünk, akkor a baba lefoglalná az anyukáját, és a fiam többet szeretne velem lenni. Ugyanakkor jó érzés lenne egy kicsit babusgatni, pelenkát cserélni, érezni az újszülött illatát" - osztotta meg velünk gondolatait Szabolcs egy partin, ahol Sonja is felbukkant.

/1411/_ri_s2014117164719

A Sugarloaf énekesnőjét vélhetően újra körözni fogják, ugyanis nem találta a bírósági végrehajtó, hogy elvegye és Angliába, az édesapjához vigye a kis Annabellát. A kúria végső döntése után októberben önként kellett volna átadnia, hogy Londonba vigyék az édesapjához.
Sonja már az elején mondta, hogy neki nagyon fontos a zenekar, de a gyerek is. Mi nem akarjuk elszakítani a lányától, és megbeszéltük, hogy próbálja meg úgy alakítani az életét, hogy a zenekar se szenvedje kárát a hercehurcának, és a gyerek sem. Nem érzem úgy, hogy a kissé zűrös családi háttérrel rendelkező Sonjával rosszul választottunk volna. Minden énekesnő, akivel együtt dolgoztam nehéz, klinikai eset volt" - mesélte Szabolcs.

Forrás: www.sugarloaf.hu

Ha mentálisan és barátilag egy hullámhosszon vagyunk, akkor minden problémát át tudunk hidalni, ez nem ver éket a kapcsolatunkba. Remek négyesben a zenekar, jó energiák áramlanak közöttünk. Sonja magánéleti problémáiból mi semmit sem érzünk, ő annyira profi, hogy ezt otthon tudja hagyni. Néha nekiáll egy kicsit pufogni, meghallgatjuk, megveregetjük a vállát, és ő csinálja tovább a dolgát. Erős ember, sokan összeroppantak volna egy ilyen helyzetben. Ráadásul úgy van beállítva, mintha nem foglalkozna a lányával, de mi tudjuk, ha nem a zenekarral, akkor a gyerekével tölti az idejét. Anglia nincs olyan messze, ha szükséges lesz az érdekében, akár ki is költözik. De emiatt nincs bennünk félelem, egyszerűen több szervezést igényelnek majd a koncertek, de ezt meg lehet oldani."

Forrás: RedLemon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.