Sütő Enikő dacból leborotválta a haját

lázadás haj gyerekkor Sütő Enikő borotva FEM3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő gyermekkoráról mesélt a FEM3 Caféban. Például arról, hogy 13 évesen teljesen leborotválta a haját. Elárulta azt is, hogy miért.

Nehéz elhinni, de a csinos modell, Sütő Enikő, aki októberben a legnagyobb titokban vált el harmadik férjétől, fiús kislány volt. Mivel ezt a környezete nem fogadta el, fellázadt és leborotválta a haját 13 évesen. Arról is mesélt, tudja, milyen érzés csúnyának lenni, anno mindig ő kezdeményezett a fiúknál, ám rengeteg kosarat kapott. A teljes interjút és a cuki gyerekkori fotókat az alábbi videóban megnézheted:

Sütő Enikő ugyanazokat a dolgokat eszi és keni magárahttp://www.life.hu/bulvar/20140909-suto-eniko-ugyanazokat-a-dolgokat-eszi-es-keni-magara.htmlElőbb vagy utóbb, de minden nő számára elérkezik az a kor, amikor igenis oda kell figyelnie a szépségmegőrzésre, az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan.TV + BulvárOrigoKilencszer volt terhes, kilencszer vetélt el Sütő Enikőhttp://www.life.hu/csalad/20140320-suto-eniko-modell-kilencszer-vetelt-el-de-sajat-modelliskolajaban-es-a-bator-taborban-meg-tudja-elni.htmlSoha nem lehetett gyermeke Sütő Enikőnek. Állítja, feldolgozta a vele történteket, és azt is elmondta, miként élheti meg az anyaságot anélkül, hogy saját babája született volna.CsaládOrigoSütő Enikő tisztán táplálkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130917-ez-zsir-video-suto-eniko-szamara-fontos-az-egeszseges-eletmod.htmlAz egykori modell nagyon tudatosan él: trambulinon edzi a testét, és odafigyel az étkezésére. Sosem eszik gyümölcsöt gyümölccsel, és el is árulja, hogy miért. Enikő rengeteg nyers ételt fogyaszt, és ügyel arra, hogy minden nap meglegyen a napi zöldségadagja. A csinos magyar sztár azt is elárulta, szerinte mi a narancsbőrmentes szép láb titka.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.