Sütő Enikő ugyanazokat a dolgokat eszi és keni magára

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika Központ -
modell Sütő Enikő szépség mezoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb vagy utóbb, de minden nő számára elérkezik az a kor, amikor igenis oda kell figyelnie a szépségmegőrzésre, az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan.

Egyáltalán nem látszik Sütő Enikőn, hogy már betöltötte az ötvenedik életévét, ugyanolyan sugárzóan szép, mint fénykorában. Az egykori Fabulon modell nagy gondot fordít alakjának, ragyogásának és egészségének megőrzésére.

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika Központ

„Velem mostanában csak jó dolgok történnek. Ha a munkámat említem, akkor már most óriási pörgésről kell beszámolnom, hiszen szeptemberben újra indul a modelliskolám. A munka mellett a szépség és az egészség is kiemelkedően fontos szerepet játszik az életemben és persze a család, a férjem. Az első két területen kicsit önfejű vagyok, csak magamra hallgatok, legfeljebb inspirációkat fogadok el. Ha valamilyen rangos eseményre vagyok hivatalos, akkor ma már sajnos időben rá kell készüljek. Ilyenkor külön odafigyelek az étkezésemre, rengeteg folyadékot fogyasztok. Nagyon lényeges elem nálam az is, hogy mennyi időt tudok a friss levegőn tölteni, számomra az oxigén a terápia. Ha csak tehetem, kivonulok a szabadba mozogni, olvasni, vagy csak sétálgatni, gondolkodni, hiszen ott tudom magam igazán feltölteni, harmóniába hozni. Az egészséges táplálkozás híve vagyok, ami nálam leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem eszem húst, nem iszom alkoholt, megválogatom, hogy milyen alapanyagokból étkezem. Rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt eszem" - osztotta meg velünk Enikő, aki a szépségápolásban is csak a természetes dolgokat szereti.

„Csak azt szeretem felkenni magamra, amit akár meg is ehetek, legyen szó bármely testrészemről. A kozmetikai kezelések és az otthoni drága krémek csak ideig-óráig használnak, ezért én inkább a bőr mélyebb rétegeibenvégbemenő, tartós eredményt adó, természetes megoldásokban hiszek. Úgy érzem, mindezeknek köszönhetem, hogy ma is jól érzem magam a bőrömben, bár az idő halad, minden nappal előrébb, azért még mindig szeretek belenézni a tükörbe" - mesélt nekünk őszintén Enikő, aki azt is elárulta, hogy mezoterápiás eljárással őrzi bőre fiatalságát.

“Bármennyire is odafigyelek és igyekszem, egyre határozottabban érzem, hogy változik a bőröm rugalmassága. A rengeteg sportolás ellenére is egyre elégedetlenebb vagyok a karomon található bőr rugalmasságával, ezért próbáltam ki az arcom után a karomon is a mezoterápiát. A várt hatás nem maradt el és a karomon is szinte azonnali és szemmel látható volt.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.