Szulejmán (sorozat) sorozat Celeb vagyok, ments ki innen! visszatérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak nyolcat kell aludni, és újra visszatér a képernyőre a rendkívül népszerű török széria, a Szulejmán.

Sokak örömére hamarosan befejeződik az RTL Klub celebkínzó műsora és visszatér a képernyőre a Szulejmán. A török sorozat október 6-tól ment szünetre a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. Mindez kiverte a biztosítékot a rajongóknál, akik inkább Hürrem szultána ármánykodásait nézték volna Bunyós Pityu félpucér teste helyett. A Facebookon még tiltakozást is szerveztek.

Az RTL Klub most bejelentette, november 17-től visszatérnek a képernyőre a nézők által legkedveltebb külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is. Új részekkel jön hétfőnként 21.25-től a Dr. Csont, kedd este A mentalista, míg szerdán, november 19-től a Szulejmán folytatódik. Csütörtökön este filmeket, míg pénteken a CSI: Miami helyszínelők 9. évadát vetíti a csatorna.

November 17-én debütál az RTL Klub új orvosi talkshow-ja, a Dr. Tóth. A sármos dokit a Life.hu már korábban felfedezte, erről ITT írunk bővebben. A Fókusz 18.55-kor kezdődik. Ezt követi 19.25-től az Éjjel-Nappal Budapest, majd a Barátok közt lesz látható 20.50 perces kezdettel.

Kíváncsi vagy, hogy folytatódik a Szulejmán? Kattints IDE és megtudod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.