Horányi Juli: "Nem azért jöttem, hogy mindenáron nyerjek"

X-Faktor interjú X-Faktor 2014 Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli kétszer is párbajozott az X-Faktor során. Az angyali külsejű, tiszta hangú énekesnőt a verseny kezdetén valószínűleg sokan nem tudták hova tenni. Aztán mindenki megérezte: ez a lány nagy kincs. Julinak már ez igazi győzelem.

A Life.hu az X-Faktor finálé hétvégéjén végig ott volt a backstage-ben, ahol számtalan fotót és interjút készített. A szerkesztőség egyik kedvence, amikor Istenes Bence végigkalauzol bennünket a backstage-en. Ezt a videót se hagyd ki!

Tóth Andi: "Nem vagyok az a típus, aki elszáll"http://www.life.hu/bulvar/20141222-toth-andi-x-faktor-2014-gyoztes-interju.htmlVéget ért a 2014-es X-Faktor, amelyet a magyarországi verseny történetében először nyert ilyen fiatal énekes, ráadásul soha nem hozta el a győzelmet a "Lányok" kategóriájából sem senki eddig. Tóth Andit és mentorát, Szikora Róbertet a Life.hu az eredményhirdetés éjszakáján kérdezte.TV + Bulvár--Tóth Andi nyerte az X-Faktort! Teljesen magán kívül volt az örömtőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141221-az-x-faktor-2014-tehetsegkutatot-toth-andi-nyerte.htmlIlyen még nem volt a magyarországi X-Faktor történetében! Tóth Andi nemcsak első "Lányként" nyerte meg az X-Faktort (Danics Dóra "25 év felettiek" kategóriában versenyzett), hanem ő lett a verseny hazai történetének legfiatalabb győztese is - ráadásul párbaj nélkül teljesítette a versenyt. A lány annyira magán kívül volt az örömtől, hogy nem tudta végigénekelni a győztes dalát.TV + Bulvár--Krasznai Tünde: "Énekesként nem bántam meg a Celeb vagyok...!-ot"http://www.life.hu/bulvar/20141221-krasznai-tunde-es-antal-timi-interju-az-x-faktor-2014-dontoben.htmlKrasznai Tünde egészen a harmadik helyig menetelt a 2013-as X-Faktorban. Antal Timi pedig 2012 legjobb női hangja lett. Az X-Faktor 2014 döntőjének napján velük is beszélgettünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.